color, conceptual, non-dslr work, scratch

Different

Different

Cu calculatoru pe perfuzii am reusit sa deschid photoshopu si sa mai uit prin stockuri sa vad ce ar putea fi valorificat si la ce as putea sa dau un twist , cum zicea o tipa de pe deviant , comentand o fotografie de-a mea.

Cand am facut poza asta a fost pur si simplu un shoot , neavand in cap nici un concept caruia l-as fi putut adapta aici , dar intre timp , datorita starii mele de ceva vreme … o frustrare generala , i-am creat un scenariu destul de multumitor pentru mine.

O cheama „Different” , si hai sa o explic putin… initial a fost cu susul in jos , un peisaj banal …niste copaci pe malul unui lac cu balarii dintr-un parc din oras.Banal , da. Aici twistul a fost la propriu si dupa un 180 si putina post-procesare pe la culori , a iesit …asa. Legatura dintre different si faptul ca apa ia locul cerului si plantele norilor e capacitatea oamenilor de a vedea altfel lucrurile , capacitate care devine calitate intr-un domeniu ca fotografia sau orice altceva implica imaginatia si designul. Capacitate pe care cel putin generatia asta nu o detine si din ce in ce mai putini sunt altfel. Paradoxal am vazut la toti mediocrii pe mess statusuri de genul asta : ” Voi radeti de mine ca sunt diferit .Eu rad de voi ca sunteti toti la fel” . Sau la toti insensibilii si incapabili de nimic profund… statusuri cam asa: „Imi place sa ma plimb prin ploaie ca nu ma vede nimeni cand plang” . Astea , clar , sunt replici ieftine copy-paste’uite de pe net , sa puna botu vreo minora si tu sa te dai trist… artistic asa cu miscari lente , cu capu in jos si cu mainile in par. Sa fii diferit, pentru mine , inseamna sa evoluezi oricat de putin intr-un anumit domeniu , sa-ti dezvolti o anumita pasiune , sa-ti dezvolti psihicul intr-o anumita masura si chiar sa intelegi complexitatea simplitatii care ne inconjoara.

Ma rog … multe din lucrurile in care cred si pe care ma bazez , am impresia ca o sa se schimbe in urma unor chestii la care o sa particip , pentru ca , dupa numai doua conferinte ale unor persoane care s-au asezat in fata mea si au vorbit despre filozofie si stiinta , am fost de acord cu multe din ceea ce s-a vorbit.

Atat.

Standard

3 gânduri despre „Different

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s